<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

sfty app

Med sfty-appen blir alt enklere og smartere. Den har enkle funksjoner som øker din personlige sikkerhet og sikkerheten i ditt hjem.

Konseptet - Smart røykvarsling

SFTY - Enklere felles brannvarsling i borettslag og sameier-1

En tryggere hverdag

Vi lever i en verden hvor vi søker etter større grad av trygghet. Det er like viktig for unge som for gamle – hjemme, på reise eller i jobbsammenheng. Last ned sfty-appen og få tilgang til tjenester som kan gi deg en tryggere hverdag.

download on app store download on google play


personligsikkerhet
Min personlige sikkerhet

Tjenestene for personlig trygghet Følg Meg og Hjelp Meg finner du etter å ha trykket på menyikonet fra appens hjemside.

trygghetsnettverk
Mitt trygghetsnettverk

I Sfty-appen kan du invitere inn familie, venner, en nabovakt eller andre du tror vil komme deg til unnsetning hvis du har behov for hjelp. Fra dette nettverket kan du bestemme hvem som skal motta hvilke alarmer.

folgmeg
Følg meg

Del dine bevegelser på et kart. Valgte personer i ditt trygghetsnettverk vil kunne se hvor du er, og hvor du går. Enten når du går hjem om kvelden, eller om du bare vil dele en tur i skogen, er på sykkeltur eller på vei hjem fra skolen. Du kan enkelt legge inn meldinger eller bilder underveis når du bruker Følg Meg.

hjelpmeg
Hjelp meg

Din personlig trygghetsalarm. Dersom du utløser alarmen, enten ved å trykke på alarmknappen eller ved å trekke ut dine øreplugger, vil valgte personer i ditt trygghetsnettverk motta varsling og et kart med din lokasjon, slik at de raskt ser hvor du er. Hvis mottaker ikke har Sfty-appen, vil de få en SMS med en lenke til et kart.

Kristiansand, 10. desember 2017

Kl. 06.17 går alarmen i leiligheten. Alarmsentralen ringer beboer for å avkrefte/bekrefte brann, men får ikke svar. Alarmsentralen kan se at den smarte røykvarsleren melder om økning i røykverdiene i leiligheten. De eskalerer alarmen til resten av leilighetene i borettslaget og varsler brannvesenet. Alle beboere får SMS om situasjonen og hva de skal foreta seg. Brannvesenet ønsker at noen med tilgang til bygget gjør seg klar til å låse opp dører når de ankommer. De får avverget situasjonen, og ingen personer kommer til skade.