<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pris på brannvarslingsanlegg – rimeligere enn Netflix

3 minutter lesetid | Stein Bakker

Brannvarslingsanlegg i borettslag og sameier er ofte forbundet med kostbare og komplekse løsninger. Pakkene fra de store alarmselskapene koster gjerne flere hundre tusen i installasjon, uten å innbefatte noe annet enn bare “brannalarm”. Men behøver et brannvarslingsanlegg å være såpass dyrt?

Behøver et brannvarslingsanlegg å være dyrt?

Slett ikke. I dag får du prisvinnende brannvarslingsanlegg som per måned koster det samme som f. eks. to kopper kaffe på Espresso House, eller to poser Nidar julesjokolade.

Kanskje du har Spotify Premium eller et standardabonnement på Netflix?

Hver av de to strømmetjenestene koster mer per måned enn et prisvinnende smart brannvarslingsanlegg gjør.

Det finnes nå “smarte” røykvarslere som kan være en del av et brannvarslingsanlegg i borettslaget. I tillegg til røyk kan de detektere bevegelse (innbrudd) i din leilighet, sende deg en melding om temperaturen i ditt hjem er for lav, eller om luftfuktigheten er for høy.

 

Rimeligere forsikring med smartutstyr

Flere og flere forsikringsselskaper tilbyr rimeligere forsikringer om man oppgraderer hjemmet sitt med brannvarslingssystemer basert på smarthusteknologi. Både fordi det reduserer risikoen for ulykker og skader betraktelig, og fordi kunder med smarthjem koster forsikringsselskapene en hel del mindre.

Dette innebærer at brannvarslingsanlegg både øker sikkerheten, og kan føre til lavere totalkostnader for borettslaget.

 

En rimelig investering i sikkerhet

Et smart og brukervennlig kollektivt brannvarslingssystem for borettslag og sameier er en sikkerhetsløsning som er både brukervennlig og kostnadseffektiv.

Brannvarslingsanlegg basert på smart, trådløs teknologi gjør felles brannvarsling i borettslag og sameier til en overkommelig investering i sikkerhet og økt trygghet. Nå finnes det også nye trådløse brannvarslingssystemer som også innbefatter andre tjenester.

Om du ønsker å vite mer om hvordan du kan få kontroll på brannsikkerheten i ditt borettslag, anbefaler vi at du laster ned vår gratis sjekkliste.

Gratis befaring