<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Felles trygghet og økt sikkerhet

Vi leverer smart og brukervennlig kollektiv brann- og vannlekkasjevarsling for boligselskaper.

Sfty skaper økt trygghet for beboere, driftsansvarlige og styret med markedets mest brukervennlige og kostnadseffektive sikkerhetsløsning for borettslag og sameier.

 

HubSpot Video

 

En rimelig investering i felles trygghet

Vår komplette sikkerhetspakke basert på smart, trådløs teknologi gjør felles brann- og vannlekkasjevarsling i borettslag og sameier til en overkommelig investering i sikkerhet og økt trygghet.

Basert på enkelhet

Med vår sikkerhetspakke installert blir det enkelt for beboere og styret å jobbe sammen om en sikker bygning. Løsningen gir styret, HMS-ansvarlig og beboerne tid til å agere riktig og raskt om det oppdages røyk/brann eller vannlekkasje.

Prisvinner

Sfty-løsningen vant i 2017 en internasjonal innovasjonspris på verdens største elektronikkmesse, CES, i kategorien 'Smart Home'.

Et av Norges raskest voksende alarmselskaper

Fra lansering i 2016 har vi nå vårt system i over 14.000 leiligheter fordelt på 220 boligselskaper.

Hvorfor er Sfty-løsningen “one of a kind”?

Beboere er opptatt av å bo i borettslag og sameier hvor styret er seg bevisst sitt ansvar for brannsikring. Styret er på sin side opptatt av å ha et brukervennlig system for kollektiv brann- og vannlekkasjevarsling. Vår komplette løsning dekker både beboernes og styrets sikrings- og trygghetsbehov.

 

Sfty-løsningen

Vi fokuserer på å tilby borettslag/sameier en enkel kommunikasjonsplattform (styreportal) som gir styret den nødvendige oversikt man trenger for å se at røykvarslere, vannlekkasjevarslere og annet utstyr som plasseres ut i leiligheter og fellesområder, faktisk fungerer. Med denne styreportalen kan man også sende meldinger (SMS og push) til alle beboere, noe som gjør kommunikasjon enklere.

Styreportalen motiverer beboere til å vedlikeholde eget montert utstyr, og gjør vedlikehold og drift mer effektivt.

Løsningen består av:

Røykvarsler – en smart multisensor som detekterer røyk, bevegelse, temperatur og fuktighet. Kommuniserer med andre enheter i leiligheten og fellesområder i bygningen.

Vannlekkasjesensor – en effektiv og rimelig løsning for kollektiv vannlekkasjevarsling i boligselskaper. Ved en lekkasje varsles beboer(e) i leiligheten, uansett hvor personen(e) er. I tillegg varsler sensoren naboer og gir melding til styret, vaktmester og, om ønskelig, rørlegger.

Styreportal – en administrasjonsplattform som sikrer styret full kontroll på brannsikkerhet og vannlekkasjevarsling i bygningen.

Et personlig trygghetsnettverk – Om du ønsker det, kan du laste ned Sfty-appen og deretter invitere venner, naboer og familie inn i ditt eget Trygghetsnettverk og bruke tjenester som Følg Meg og Hjelp Meg.

Tjenesten kan kobles til en døgnbemannet FG-godkjent alarmsentral.

Finn en ansatt

Stein Bakker
Stein Bakker
Daglig Leder
Knut Grødem
Knut Grødem
Økonomi
jos
Jon Øivind Stenerud
Teknisk
Screenshot 2020-01-07 at 10.06.41
Nicklas Manns
Styreleder Sfty AB
es
Espen Schrøder
Salg og Marked
jfr
Jan Fredrik Råknes
Systemarkitekt
am
Anita Melzer
Prosjekt
Rolf Nøstdahl
Senior konsulent – Bergen
jørn1
Jørn Kvamme
Senior konsulent – Bergen
as
Andreas Staff
Kundeservice - Installasjon
vibecke_mongstad
Vibecke Mongstad
Prosjekt Bergen
Iben
Iben William Vardund
Prosjektleder - Installasjon
Cathrine
Cathrine Opheim Drange
Leder Support og Kundeservice
Ola Johannes
Ole Johannes Haavardsholm
Kundeservice