<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Om Sfty

Her i sfty ønsker vi alltid å utfordre det eksisterende. Vi mener enkle røykvarslere ikke gir god nok trygghet i blokker og rekkehus og at montering av kablet tradisjonell brannalarm blir for omfattende. Vi har spesialisert oss på felles varsling som er enkelt og brukervennlig for beboere og som gjør det tryggere å sitte på styreansvaret.

 

 

En rimelig investering i felles trygghet

Vår komplette sikkerhetspakke basert på smart, trådløs teknologi gjør felles brann- og vannlekkasjevarsling i borettslag og sameier til en overkommelig investering i sikkerhet og økt trygghet.

Basert på enkelhet

Med vår sikkerhetspakke installert blir det enkelt for beboere og styret å jobbe sammen om en sikker bygning. Løsningen gir styret, HMS-ansvarlig og beboerne tid til å agere riktig og raskt om det oppdages røyk/brann eller vannlekkasje.

Prisvinner

Sfty-løsningen vant i 2017 en internasjonal innovasjonspris på verdens største elektronikkmesse, CES, i kategorien 'Smart Home'.

Et av Norges raskest voksende alarmselskaper

Fra lansering i 2016 har vi nå vår løsning i over 16.000 leiligheter fordelt på 250 boligselskaper.

Hvorfor er Sfty-løsningen “one of a kind”?

Beboere er opptatt av å bo i borettslag og sameier hvor styret er seg bevisst sitt ansvar for brannsikring. Styret er på sin side opptatt av å ha et brukervennlig system for kollektiv brann- og vannlekkasjevarsling. Vår komplette løsning dekker både beboernes og styrets sikrings- og trygghetsbehov.

Sfty-løsningen

Vi fokuserer på å tilby borettslag/sameier en enkel kommunikasjonsplattform (styreportal) som gir styret den nødvendige oversikt man trenger for å se at røykvarslere, vannlekkasjevarslere og annet utstyr som plasseres ut i leiligheter og fellesområder, faktisk fungerer. Med denne styreportalen kan man også sende meldinger (SMS og push) til alle beboere, noe som gjør kommunikasjon enklere.

Styreportalen motiverer beboere til å vedlikeholde eget montert utstyr, og gjør vedlikehold og drift mer effektivt.

Løsningen består av:

Røykvarsler – en smart multisensor som detekterer røyk, bevegelse, temperatur og fuktighet. Kommuniserer med andre enheter i leiligheten og fellesområder i bygningen.

Vannlekkasjesensor – en effektiv og rimelig løsning for kollektiv vannlekkasjevarsling i boligselskaper. Ved en lekkasje varsles beboer(e) i leiligheten, uansett hvor personen(e) er. I tillegg varsler sensoren naboer og gir melding til styret, vaktmester og, om ønskelig, rørlegger.

Vannlekkasjesensor med stengeventil - I tillegg til å varsle kan vår løsning også integreres med en FG godkjent stengeventil slik at vanntilførselen stoppes og at potensielle vannskader stoppes raskt og effektivt.

Styreportal – en administrasjonsplattform som sikrer styret full kontroll på brannsikkerhet og vannlekkasjevarsling i bygningen.

Et personlig trygghetsnettverk – Om du ønsker det, kan du laste ned Sfty-appen og deretter invitere venner, naboer og familie inn i ditt eget Trygghetsnettverk og bruke tjenester som Følg Meg og Hjelp Meg.

Tjenesten kan kobles til en døgnbemannet FG-godkjent alarmsentral.

About Resideo

Resideo is a leading global provider of critical comfort, residential thermal solutions, and security solutions primarily in residential environments. Building on a 130-year heritage, Resideo has a presence in more than 150 million homes, with 15 million systems installed in homes each year.

Finn en ansatt

Stein Bakker
Stein Bakker
Daglig Leder
Knut Grødem
Knut Grødem
Økonomi
jos
Jon Øivind Stenerud
Teknisk
es
Espen Schrøder
Salg og Marked
jfr
Jan Fredrik Råknes
Systemarkitekt
am
Anita Melzer
Prosjekt
Rolf Nøstdahl
Senior konsulent – Bergen
jørn1
Jørn Kvamme
Senior konsulent – Bergen
as
Andreas Staff
Kundeservice - Installasjon
vibecke_mongstad
Vibecke Mongstad
Prosjekt Bergen
Iben
Iben William Vardund
Prosjektleder - Installasjon
Cathrine
Cathrine Opheim Drange
Leder Support og Kundeservice
Ola Johannes
Ole Johannes Haavardsholm
Kundeservice
Patrick Sørli
Patrick Sørli
Senior salgskonsulent
Tore Eggen
Tore Eggen
Produktsjef
Bo Berdal-1
Bo Berdal Eek
Kundeservice – installasjon
Robert
Robert Iversen Raphaug
Salgssjef - Trondheim