<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sfty og Telenor-samarbeid

2 minutter lesetid | Stein Bakker

Sfty og Telenor-samarbeid

Telenor og Sfty har fått til en god samarbeidsavtale som gjør det enklere for styret i borettslag og sameier å sikre trygg og smart brannvarsling til en overkommelig pris. 

Avtalen innebærer best rabatt til alle boligselskaper som har fellesavtale med Telenor, og som trenger et nytt og enkelt brannvarslingssystem. Boligselskapet oppnår svært fordelaktige priser ved å ha kollektive avtaler for både brannvarsling, TV- og bredbåndsløsning.

Telenor er markedets mest erfarne tilbyder av skreddersydde TV- og bredbåndsløsninger for sameier og borettslag, med Norges største fibernett. 

Sfty sin løsning vil inngå som en integrert del av et borettslaget, der en god og sikker WIFI-tilkobling er essensielt. Dette vil vi sikre gjennom samarbeidet med Telenor. Sfty sin multidetektor sender og mottar informasjon over både WIFI-nettet, men også en egen radioprotokoll. Med bredbåndsløsningen fra Telenor vil styret kunne føle seg trygge på at nettet er stabilt slik at Sfty-løsningen vill fungere etter intensjonen for hele boligselskapet. 

telenor2

Fra venstre, Roger Larsen - Telenor, Espen Schrøder- Sfty, Camilla Marie Claussen - Telenor og Minh-Huy Tran - Telenor

Les mer her: Sfty og Telenor-samarbeid

 

Egenerklæringsskjema