<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Brannvarsling

Effektiv varsling til alle beboere

Hvorfor investere i felles brannvarsling?

Felles brannvarsling dekker både beboernes og styrets brannsikrings- og trygghetsbehov. Beboere får vissheten om at naboen har like god brannvarsling som dem selv, og at den virker når det virkelig gjelder. Styret får en komplett oversikt over sikkerheten i bygget, installerte enheter og alle beboere. Dermed kan man være proaktiv og sikre at alt fungerer til enhver tid.

Fordeler for styret

Tilkoblet FG-godkjent alarmsentral

Får egen kontrollportal, som gir full oversikt over brannsikkerheten i bygget

HMS – Status og dokumentasjon på sikkerhet

Enkelt å håndtere inn- og utflytting

Fordeler for beboer

Vet at naboens røykvarsler virker

Nabovarsling – Økt trygghetsfølelse

Færre unødige brannalarmer

Får branninstruks og informasjon direkte i telefonen om hvor det brenner

Hvordan fungerer det?

Når systemet oppdager røyk i en boenhet, vil alarmen etter en gitt forsinkelsestid bli utløst i hele brannfellesskapet (borettslaget/sameiet). SMS-er og melding i app blir sendt ut til alle beboere.

I tillegg til å varsle trådløst mellom boenhetene vil den smarte røykvarsleren også varsle alarmstasjonen og brannansvarlig i boligselskapet. Dersom beboer bekrefter at det er brann, eller om man ikke får kontakt med vedkommende, vil alarmstasjonen kontakte brannvesenet direkte. Dermed vil ikke verdifull tid gå tapt. Alarmstasjonen gir dessuten utfyllende informasjon til brannvesenet om bl.a. hvor brannen har oppstått, hvem som bor i leiligheten, og hvordan brannen utvikler seg i bygget.

 

Slik fungerer det - ny

Vår egen Sfty Sense multivarsler

Sfty Sense er en smart optisk røykvarsler som også måler temperatur, luftfuktighet og bevegelse. Den kobles til ditt WiFi-nett og bidrar til felles brannvarsling for bygget, samtidig som den lar deg holde øye med hjemmet ditt via Sfty-appen.

Når det oppdages røyk, snakker alle røykvarslerne i bygningen med hverandre direkte over en egen radio. Sfty Sense bruker også internett for å varsle deg, alle beboere og døgnbemannet alarmsentral.

sensor-hånd

Klar for å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag, for bedre sikkerhet i ditt boligselskap.

Få en gratis befaring Få et tilbud