<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser


Birkhaug Seniorboliger

Kundereferanse:

Birkhaug Seniorboliger

Beboeres trygghet og sikkerhet er et styreansvar. Dette ansvaret viser styret i Birkehaug Seniorboliger at de tar, ved å installere felles brannvarsling i alle fellesområder og alle leiligheter.

Fyllingsdalen borretslag

Kundereferanse: Fyllingsdalen Borettslag

Fyllingsdalen Borettslag har installert Sftys alarmsystem i alle leiligheter og fellesområder for å ivareta sikkerheten til alle sine beboere.

kajalund2

Case-studie: Sameiet Kajalund Boliganlegg

Sfty har gjennomført komplett installasjon av sin sikkerhetsløsning i Sameiet Kajalund Boliganlegg i Bydel Ullern i Oslo.

ingarnilsensvei

Case-studie: Ingar Nilsens vei 7

Sfty har gjennomført komplett installasjon av sin sikkerhetsløsning i Ingar Nilsens vei 7 på Skøyen i bydelen Frogner i Oslo.

royk

Sftys løsning avverger evakuering og utrykning

En potensiell ulmebrann i Sameiet Hafrsfjordgate 10 i Oslo bekrefter at et system for felles brannvarsling virker som det skal når det oppstår en reell situasjon.

telenor2

Sfty og Telenor-samarbeid

Telenor og Sfty har fått til en god samarbeidsavtale som gjør det enklere for styret i borettslag og sameier å sikre trygg og smart brannvarsling til en overkommelig pris.

Klar for å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag, for bedre sikkerhet i ditt boligselskap.

Gratis befaring Få et tilbud