<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Felles røykvarsling

Smartere brannvarsling i borettslag og sameier.

Gratis befaring Få et tilbud

Smartere og enklere brannvarsling

Med trådløs teknologi går installasjonen raskere og røykvarslingen blir smartere. Hver enhet er tilkoblet WiFi, og kommuniserer med hverandre. Om en enhet ikke fungerer som den skal, får du raskt beskjed om dette, og vedlikeholdet blir enklere.

Sikkerhet i borettslag og sameier

Din sikkerhet er avhengig av naboen når du bor i et sameie eller borettslag, og det må være en felles løsning for brannvarsling der alle røykvarslere kobles sammen på tvers av leiligheter og fellesområder. Tilkobling til alarmsentral gir økt komfort ved at alarmsentralen først ringer for å få en bekreftelse på brann før brannvesenet tilkalles.

Vi redder liv

Vår løsning redder liv månedlig, og historiene gjentar seg: Det lages mat sent om kvelden, men beboeren har sovnet og hører ikke sin egen røykvarsler. Alarmsentral kontakter beboer, og om det ikke oppnås kontakt, tilkaller de brannvesenet og kan informere om hvor det brenner, temperatur, når brannen startet, etc.

Sitter du i styret?

Brannsikkerhet er et styreansvar og et personlig ansvar for styremedlemmer. For å gjøre det enklere for styret har vi laget en enkel styreportal som gir styret en god oversikt på sikkerheten i alle leiligheter og fellesområder og dokumenterer alle hendelser og lister opp de oppgaver som må gjøres.

Styrets kontrollpanel og oversikt

Alltid oversikt på beboernes sikkerhet i bygningen.

sfty_products_3

Styrets kontrollpanel for brannsikkerhet

Fra mobiltelefon eller PC er det nå enkelt å følge sikkerheten i hele borettslaget, installerte enheter og beboere.

Dokumenterer og sender meldinger

Systemet tester seg selv jevnlig, dokumenterer hendelser og sender viktige meldinger til de beboer og brannansvarlig, for å ivareta brannsikkerheten.

Fleksibelt oppsett av brannsoner

Enkelt å etablere ulike brannsoner i bygningen for å optimalisere kommunikasjon mellom sensorer og definere beste rømningsvei per sone.

Status per leilighet og fellesområde

Her ser styret og brannansvarlig statusen per sone, at alle enheter kommuniserer seg imellom og at de virker som de skal.

Beboerliste og kontaktopplysninger

Beboere vedlikeholder sine kontaktdetaljer i appen. Med et tastetrykk kan styret sende SMS, epost eller ringe en beboer.

Alarmsentral tilkobling

For å unngå unødvendige evakueringer av bygget kontakter alarmsentralen beboer i hjemmet der alarmen er utløst, og sikrer en bekreftelse før brannvesenet tilkalles.

sfty control

Er en sofistikert programvareløsning som gir enkel oversikt og administrasjon av beboere og brannsikkerhet i et eller flere leilighetsbygg.

Administratoren for et borettslag eller sameie vil ha mulighet til å definere regler som styrer deres respektive oppsett og brannprosedyrer i en bygning i nødstilfeller. Vår løsning støtter flere administratorer parallelt.

En administrator kan få tilgang til portalen fra en smart telefon, en nettbrett eller en PC, og mottar meldinger hvis det oppdages røyk, hvis batteriet i en enhet er lavt eller hvis en enhet ikke er koblet til Internett. Systemet viser også hendelser av brannalarmer og sensorinformasjon for alle leiligheter og fellesområder.

iPad

sfty app

Med sfty appen blir alt enklere og smartere. Den har enkle men viktige funksjoner som øker din personlige sikkerhet og sikkerheten i ditt hjem.

Lag ditt personlige trygghetsnettverk

I sfty appen kan du invitere familie, venner og en nabovakt til ditt personlige trygghetsnettverk som kan bli varslet hvis du trenger hjelp.

Om din innbruddsalarm utløses, er det ditt effektive trygghetsnettverk og nabovakt som får melding, og raskere enn noen kan de se om det er innbrudd.

Ditt hjem

Røykvarsling og meldinger i app, så du får melding også når du ikke er hjemme.

Slå AV/PÅ innbruddsalarmen.

Se temperaturen i hjemmet og motta meldinger når det blir for kaldt på barnerommet.

Viser fuktigheten i hjemmet, og sender melding om det er fare for fuktskade og sopp.

phone-3

sfty Sense

sfty Sense er en smart optisk røykvarsler som også måler temperatur, luftfuktighet og bevegelse. Den kobles til ditt WiFi-nett og vil bidra til felles brannvarsling for bygget, samtidig som den lar deg holde et øye på hjemmet ditt via sfty appen.

Når det oppdages røyk snakker alle røykvarslerne i bygningen med hverandre direkte over en egen radio - Den bruker også internett for å varsle deg, alle beboere og døgnbemannet alarmsentral.

1-(1)
Oslo, 28. mars 2018
Det ble detektert røyk i en leilighet i Oslo kl. 14.21, beboer blir med en gang varslet med SMS og blir så oppringt av alarmsentral. Alarmsentralen varsler så brannvesenet om brann kl. 14.26. Brannvesenet rykker ut og er fremme ved boligen fem minutter senere kl. 14.32. Brannvesenet avverger så situasjonen, to personer fikk mindre røykskader.