<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vannlekkasjevarsling

Tidlig varsling begrenser skader og kostnader.

Få et tilbud Gratis befaring

Vannlekkasje er vanligere enn du tror, og koster mer

Hvis en vannlekkasje ikke oppdages og stoppes i tide, er det stor sannsynlighet for at det oppstår følgeskader på flere leiligheter eller boenheter. Jo tidligere en lekkasje oppdager, jo fortere kan den utbedres og jo mindre blir skadeomfanget. Av denne grunn varsler vi ikke bare beboer som har er vannlekkasje, men også beboere som bor under denne leiligheten.

Omkring 75 prosent av erstatningene som utbetales av forsikringsselskaper er knyttet til vannskader, og i boligselskaper er vannskader den vanligste typen skade.

Det er også den mest kostbare.

Har styret ditt oversikt over fuktighet og potensielle fuktskader i bygget deres? 

 

Dersom en vannlekkasje ikke oppdages og stoppes så fort som mulig, kan det oppstå følgeskader på flere leiligheter eller boenheter i borettslaget/sameiet. Med SFTY sin løsning for deteksjon av vannlekkasjer kan kostnader og skadeomfang av lekkasjer fanges tidlig, og skadeomfanget kan begrenses.

Styreportal på PC med app - Sense og Vann

Hvordan løser Sfty dette for meg?

Her kan dere velge mellom to forskjellige løsninger. Den ene er kun en varslingsløsning, og den andre er en løsning med både varsling og med ventil for å stenge vanntilførsel.

Varsling

Sfty har en effektiv, enkel og rimelig løsning for felles vannlekkasjevarsling i boligselskaper. Ved en lekkasje varsler sensoren beboere i leiligheten, uansett hvor de befinner seg. I tillegg vil den varsle naboer som bor under leiligheten, og sende varsel til styret, vaktmester og (om ønskelig) direkte til rørlegger.

Vannlekkasjesensor-transparent
Vannstopp L5 WiFi

Vannstopp

I tillegg til å varsle kan vår løsning også integreres med en FG godkjent stengeventil slik at vanntilførselen stoppes slik at potensielle vannskader stoppes raskt og effektivt. 

Ønsker du bedre vannlekkasjevarsling?

Ta kontakt med oss i dag, for bedre sikkerhet i ditt boligselskap.

Få et tilbud

Ta kontakt med oss i dag!