<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vannlekkasjevarsling

Begrens skader ved vannlekkasje

I boligselskaper er vannskader den desidert vanligste skadetypen, og den mest kostbare. Omkring 75 prosent av erstatningene som utbetales av forsikringsselskapene, er knyttet til vannskader.

Dersom en vannlekkasje ikke oppdages og stoppes i tide, er det stor sannsynlighet for at det oppstår følgeskader på flere leiligheter eller boenheter. Derfor må man gjøre sitt ytterste for å begrense skadeomfanget. 

Sfty har en effektiv, enkel og rimelig løsning for felles vannlekkasjevarsling i boligselskaper. Ved en lekkasje varsler sensoren beboer(e) i leiligheten, uansett hvor de befinner seg. I tillegg vil den varsle naboer som bor under leiligheten, og sende varsel til styret, vaktmester og (om ønskelig) direkte til rørlegger.

Sfty vannlekkasjevarsling gir styret et system som sikrer rask felles varsling når det oppstår lekkasje, slik at man kan gripe inn og stoppe den snarest mulig.

sfty_products_with wld
Vannlekkasjesensor-transparent

Funksjonalitet

  • Batteridrevet (3 års batterilevetid)
  • Koblet direkte til WiFi – ikke behov for ekstern gateway
  • Enheten vises i Sfty app på samme måte som Sfty Sense
  • Alarmer ved kritiske situasjoner, fra enhet som gir 100dB, og i app og via SMS
  • 1,5 meter kabel er inkludert, og hele kabelen oppdager vann

Klar for å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag, for bedre sikkerhet i ditt boligselskap.

Få en gratis befaring Få et tilbud