<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Derfor bør du velge Sfty brannvarsling

8 minutter lesetid | Stein Bakker

Når man bor i et borettslag eller sameie, kan man ikke tenke individuelt på brannsikkerhet. I et slikt fellesskap er naboene avhengig av hverandre.

 

Kan du være trygg på at naboens brannvarsler fungerer? Eller at hun i det hele tatt har brannvarsler?

I alle nye bygg er det påbudt med systemer for felles brannvarsling, og det er det en grunn til – tidlig varsling redder liv. Oppdages det røyk i en leilighet, så må alle beboere raskt få melding om dette, og deretter følge branninstruksen.

Derfor har Sfty utviklet en komplett sikkerhetsløsning for boligselskap. Denne innovative løsningen for felles brannvarsling og smart styring av boligselskapet utfordrer de eksisterende systemer både på brukervennlighet, pris, funksjonalitet og sikring.

 

Hvorfor er Sfty “one of a kind”?

Beboere er i økende grad opptatt av å bo i borettslag og sameier hvor styret er seg bevisst sitt ansvar for brannsikring. Styret er på sin side opptatt av å ha et brukervennlig brannvarslingssystem som gjør det enklere å bære ansvaret for brannsikkerheten.

Sftys løsning dekker både beboernes og styrets brannsikrings- og trygghetsbehov.

 

Basert på enkelhet

Pakkene fra de store alarmselskapene koster gjerne flere hundre tusen i installasjon, uten å innbefatte noe annet enn bare “brannalarm”, og kostbare årskontroller.

Sfty har derimot valgt å utvikle et smart og brukervennlig brannvarslingssystem som gjør det enklere for styret å holde oversikten på brannsikkerheten – og samtidig sette opp en løsning som gir beboerne trygghet om at alle røykvarslere fungerer i alle leiligheter og fellesområder.

Med Sftys sikkerhetspakke installert blir det enkelt for beboere og styret å jobbe sammen om en sikker bygning. Løsningen gir styret, HMS-ansvarlig og beboerne tid til å agere riktig og raskt om det oppdages røyk/brann eller fukt. Dette kan være med på å redusere følgeskader og ekstra kostnader for boligselskapet.

borettslag2

 

Styret og HMS-ansvarlig får en smart oversikt

 • Felles brannvarsling i hele bygget, og per sone
 • Et eget kontrollpanel "i lommen" på mobilen, eller på PC, med komplett HMS-status på brannsikkerheten
 • I kontrollpanelet vises også temperatur og fuktighet i fellesarealer

eldrepar

Beboere får ...

 • Et kollektivt brannvarslingssystem tilkoblet en alarmsentral som verifiserer og får bekreftet en brann før alarmen eskalerer til hele bygget og brannvesenet tilkalles.
 • Vissheten om at naboen har like god brannvarsling som dem selv, og at den virker.
 • Hver røykvarsler er en "multivarsler", og inkluderer i samme enhet en innbruddsalarm og inneklimasensorer (temperaturføler og fuktighetssensor)
 • En app (om ønskelig) kan lastes ned, og styrer multivarsleren (AV/PÅ av innbruddsalarm, meldinger, etc.)

Ta en kikk på vår konseptvideo

 

En rimelig investering i sikkerhet

Sftys komplette sikkerhetspakke basert på smart, trådløs teknologi gjør felles brannvarsling i borettslag og sameier til en overkommelig investering i sikkerhet og økt trygghet.

Hva koster så vår løsning per måned?

 • Det samme som f. eks. to kopper kaffe på Espresso House, eller to poser Nidar julesjokolade.
 • Spotify Premium eller et standardabonnement på Netflix koster mer per måned enn vår prisvinnende sikkerhetsløsning.

Beboernes sikkerhet er det viktigste, og når en familie har kjøpt bolig for millioner, så er dette en liten investering i sikkerhet. 

 

Kortreist kvalitet fra Norge

Sfty produserer alle sine produkter i Norge, ikke i Kina. Dette gir mye bedre kontroll på produksjonen, og med smart produksjon klarer Sfty dette til en konkurransedyktig pris.

sftysense

 

Prisvinnende løsning

I 2017 vant vår løsning en pris som et av de mest innovative smarthusprodukter på verdens største elektronikkmesse, CES, i Las Vegas.

Se artikler om Sfty i pressen

 

Kan gi boligselskapet rimeligere forsikring

Sfty er et system som gir mulighet til å reforhandle forsikringsvilkår både for bygningsmassen og for den enkelte beboer.

Flere og flere forsikringsselskaper tilbyr rimeligere forsikringer om man oppgraderer hjemmet sitt med brannvarslingssystemer basert på smarthusteknologi. Både fordi det reduserer risikoen for ulykker og skader betraktelig, og fordi kunder med smarthjem koster forsikringsselskapene en hel del mindre.

 

Så, hvorfor bør du velge Sfty brannvarsling?

Svaret er enkelt: fordi Sfty er den mest brukervennlige og kostnadseffektive sikkerhetsløsningen for boligbygg. Løsningen gir styret og beboere trygghet med hensyn til både brannsikkerhet og innbrudd, og dessuten varsel når fuktighet og temperatur overstiger satte verdier.

 • Dere som drifter og styret har alltid oppdatert informasjon på at brannsikringen virker.

 • Beboere får trygghet om at alle naboer har fungerende røykvarsling i sitt hjem. I tillegg får beboere tilgang til et sett med personlig trygghetstjenester.
null

 

Slik kommer du i gang med Sfty

1. Kostnadsfri befaring

Vi kommer gjerne til deg for en uforpliktende befaring og for å kunne gi deg et skreddersydd tilbud for ditt borettslag eller sameie.

2. Enkel installasjon

Installasjon utføres effektivt for alle boenheter og fellesområder. Etter installasjon gjennomfører vi en funksjonstest og gir nødvendig opplæring av administrator for bygget.

3. Enkelt å vedlikeholde

Som styreleder eller administrator slipper du bekymre deg for vedlikehold. Systemet vedlikeholder seg selv og varsler både styre og beboere automatisk når noe skjer i borettslaget eller at du må for eksempel bytte batterier på røykvarslerne.

Vil du vite mer om våre produkter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Styrets sjekkliste